Wie ben ik?

Mijn naam is Barbara Hakkert en mijn fascinatie ligt bij alles wat te maken heeft met het brein. Mijn diepgaande interesse in dit onderwerp heeft me gemotiveerd om diverse cursussen en opleidingen te volgen, boeken te verslinden en podcasts te beluisteren. Deze inzet heeft mijn begrip van de werking van het menselijke brein aanzienlijk vergroot en heeft me een schat aan kennis opgeleverd over de werking ervan.

Het is mijn passie om deze waardevolle kennis met veel plezier met jou te delen, zodat ook jij kunt profiteren van de inzichten die ik heb opgedaan. Mijn doel is om jou te helpen in je persoonlijke groei en heling, en jou de tools aan te reiken die jij nodig hebt om een positieve transformatie te ervaren in je mentale en emotionele welzijn. Samen met jou ga ik op zoek naar die verandering die jij graag wil maken.

Vooral de opleidingen Quantum Allergy, NLP en Hypnotherapie hebben veel bijgedragen om die transformaties te kunnen maken en hebben zelfs de basis gelegd voor de door mij zelf ontwikkelde techniek namelijk de Relief Reset Methode.

Mijn missie is om ‘Relief’ te geven oftewel opluchting. Soms kan het zo simpel zijn en ben je snel van je klacht af.