Wie ben ik?

Ik ben Barbara Hakkert en mijn passie ligt bij alles wat te maken heeft met het brein. Mijn diepgaande interesse in dit onderwerp heeft me gemotiveerd om diverse cursussen en opleidingen te volgen, boeken te verslinden en podcasts te beluisteren. Deze toewijding heeft niet alleen mijn begrip van het menselijke brein vergroot, maar heeft ook geresulteerd in een uitgebreide kennis over de werking ervan.

In 2008 startte mijn zoektocht naar een oplossing toen ik merkte dat mijn energieniveau laag was. Mijn reis leidde me van de ene opleiding naar de andere, waarbij ik onder andere de volgende diploma’s/certificaten behaalde:

Het is mijn passie om deze waardevolle kennis met veel plezier met jou te delen, zodat jij ook kunt profiteren van de inzichten die ik heb opgedaan. Mijn doel is om jou te helpen groeien, helen en de tools aan te reiken die je nodig hebt voor een positieve transformatie in je mentale en emotionele welzijn. Samen met jou ga ik op zoek naar die verandering die jij graag wilt ervaren. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.