CONTACT

Als je na het bezoeken van mijn website interesse hebt gekregen, nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen via het volgende telefoonnummer: 06-26647005 of vul het onderstaande contactformulier in. Samen kunnen we bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Het is mogelijk om zowel live als online sessies te boeken.

Live sessies:
Deze vinden plaats in een praktijkruimte van FysioPlus aan de Hardenbrink 7 te Epe. Gratis parkeerplaats vind je voor de deur.

Online sessies:
Het is ook mogelijk om je sessie online te laten plaatsvinden. Dit heeft als voordeel dat je comfortabel vanuit je eigen huis kunt deelnemen, of je nu gebruikmaakt van een laptop, iPad/tablet of telefoon. Je hoeft geen tijd te verspillen aan reizen en het werkt net zo effectief als een persoonlijke ontmoeting. Zelfs als je jezelf als minder digitaal vaardig beschouwt, heb ik gemerkt dat mijn cliënten dit als een pluspunt ervaren. Zelfs mijn cliënten van boven de 70 jaar kunnen moeiteloos deelnemen aan online sessies.

Ik heb cliënten van over de hele wereld, naast Nederland, waaronder Bonaire, Curaçao, België en Zweden. Aarzel niet om contact op te nemen, zodat we samen kunnen bekijken hoe ik je het beste kan ondersteunen.

Contactgegevens

Contactformulier

Scroll naar boven