Afspraak maken

Als je na het bezoeken van mijn website interesse hebt gekregen, nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen via het volgende telefoonnummer: 06-26647005 of via e-mail barbara@reliefct.nl. Samen kunnen we bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Het is handig om te weten dat vrijwel al mijn sessies online plaatsvinden. Dit heeft als voordeel dat je comfortabel vanuit je eigen huis kunt deelnemen, of je nu gebruikmaakt van een laptop, iPad/tablet of telefoon. Je hoeft geen tijd te verspillen aan reizen en het werkt net zo effectief als een persoonlijke ontmoeting. Zelfs als je jezelf als minder digitaal vaardig beschouwt, heb ik gemerkt dat mijn cliënten dit als een pluspunt ervaren. Zelfs mijn cliënten van boven de 70 jaar kunnen moeiteloos deelnemen aan online sessies.

Ik heb cliënten van over de hele wereld, naast Nederland, waaronder Bonaire, Curaçao, België en Zweden. Als je in Epe of omgeving woont, behoort zelfs een sessie bij jou thuis tot de mogelijkheden. Aarzel niet om contact op te nemen, zodat we samen kunnen bekijken hoe ik je het beste kan ondersteunen.