ERVARINGEN

 

Manon Ossentjuk
Lees verder
Mijn eerste behandeling bij Barbara was voor een klacht waar ik al jaren mee liep. Daar was ik al heel lang mee bezig om deze kwijt te raken en met een sessie bij haar is deze compleet verdwenen. Inmiddels ben ik groot fan van haar sessies en de aanpak, die elke keer weer een andere wending heeft. Barbara is heel fijn positief getuned en begeleid je echt door dit proces heen. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar ondersteuning of transformatieprocessen!
Willeke Wensink
Lees verder
Barbara ken ik als moeder van een klasgenootje van 1 van mijn kinderen. Altijd positief. Tijdens haar opleiding heb ik al een keer ervaren hoe zij werkt. Nu een aantal jaren later was ik mezelf iets meer dan een beetje kwijt. Ik voelde me er niet toe doen. Gelukkig was daar Barbara. Na een paar sessies kon ik mezelf weer waarderen en mezelf zijn. Zo fijn hoe Barbara werkt en daarna kan je er zelf ook mee aan de slag gaan. Ik kan haar echt aanraden.
Wendy van Essen
Lees verder
Fijne sessies gehad, Barbara is een fijne en goede therapeut. Ze heeft veel begrip, heeft goede technieken, zeer duidelijk en stelt je op je gemak. Ze zoekt door zeer aandachtig naar je te luisteren, precies uit waar het probleem zit.
Vanessa Schuurman Hess
Lees verder
Super fijne sessies met Barbara gehad. Op verschillende manieren en door op haar en mezelf te vertrouwen een hoop laagjes af kunnen pellen en dichterbij mijn gevoel gekomen.
Corina Hagenaars
Lees verder
Barbara is een lieve, zachte zelfverzekerde vrouw met een rustgevende stem, die je snel op je gemak stelt. Verder zijn haar sessies divers en weet ze de juiste snaar te raken.
Rick Pluimers
Lees verder
Super geholpen met m'n hooikoorts nergens last meer van, heerlijk.
Conny te Lintelo
Lees verder
Barbara en ik kennen elkaar van een NLP training en met toeval kwamen wij elkaar weer online tegen en gaande ons contact kwamen we op mijn slapeloosheidsproblematiek. We gingen hier mee aan de slag en we komen onverwachtse oorzaken tegen wat ik onbewust al die jaren vast hield. Na 3 sessie slaap ik weer door en hebben we gelijktijdig ook nog andere zaken opgelost waar ik super blij mee ben. Barbara kwam snel toe de point met haar heldere en duidelijke vragen en haar uitzonderlijk wiebeltechniek. Het fijne is dat je na de sessie hier ook zelf verder mee kan gaan. Bedankt voor je fijne gesprekken met humor en al je hulp.
Dieuwke Smit
Lees verder
In totaal heb ik drie sessies gehad bij Barbara. Alle drie waren erg bijzonder en een totaal overweldigende ervaring. Barbara heeft de gave je te zien, en je op gepaste afstand te begeleiden. In de drie sessies die ik heb gehad heb ik twee grote thema's waar ik al een tijd mee worstelde kunnen aanpakken. Ik had nooit gedacht dat ik dit in 3 sessies zou kunnen oplossen. Ik kan Relief Coaching & Therapie dan ook absoluut aanraden.
Britney Ossentjuk
Lees verder
Barbara is onwijs lieve vrouw die ervoor zorgt dat je je comfortabel voelt. Ten zeerste aan te raden hoe gek het ook is 🙂
Manon Eggink
Lees verder
Geweldige sessie gehad met Barbara. Ze is intuïtief heel sterk en merkt meteen op wat er nodig is om verder te komen. Ik had een probleem waar ik al jaren mee rondliep en met een sessie voel ik me beduidend beter. Een echte aanrader.
Scroll naar boven