Your past does not equal your future.

HYPNOTHERAPIE

Ontdek de kracht van hypnotherapie, een veilige en effectieve benadering om diverse problemen aan te pakken. Het is een therapievorm waarbij hypnotische technieken worden ingezet om positieve veranderingen in het onderbewustzijn te bevorderen, variërend van stress en angst tot pijn en gedragsveranderingen. Door in een ontspannen staat te komen, kunnen dieperliggende overtuigingen en patronen worden herkend en herprogrammeerd, wat resulteert in een gezonder en gelukkiger leven. Deze vorm van therapie wint aan populariteit en staat bekend om zijn effectiviteit bij zowel mentale als fysieke uitdagingen.

Hypnotherapie biedt tal van voordelen, waaronder het versterken van zelfvertrouwen, het verminderen van stress en het verbeteren van concentratievermogen. Het ondersteunt bij het overwinnen van verslavingen, stimuleert een gezonde levensstijl en vermindert symptomen van angst en depressie. Daarnaast draagt het bij aan het veranderen van negatieve gedachtepatronen en bevordert het persoonlijke ontwikkeling door toegang te geven tot het onderbewustzijn.

Opmerkelijk is dat hypnotherapie wetenschappelijk bewezen is en met succes wordt toegepast in tientallen ziekenhuizen in Nederland, met name bij de behandeling van klachten zoals pijn en chronische buikpijn bij kinderen. Het effect van hypnotherapie is uitvoerig gemeten en beschreven, wat het tot een erkende methode maakt binnen de medische gemeenschap.

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER MIJ

Daniella van Amsterdam
Lees verder
Fijne coach en therapeut! Meerdere sessie gedaan bij Barbara. Haar sessies en manier van werken hebben mij altijd goed geholpen. Barbara is serieus maar heeft ook humor. Ik ga na een sessie altijd blij en met "relief" weer verder.
Menke van den Ham
Lees verder
Barbara is een rustige kundige hypnotherapeut. Ik heb d.m.v. hypnotherapie mijn angst om zichtbaar te worden, opgeruimd. Het kan me niet meer schelen wat andere mensen van me denken. Ik voel me zelfverzekerder en vrijer. 🙏
Annette Vet
Lees verder
De behandelingen met Barbara heb ik als diepe heling keer op keer ervaren. Barbara geeft je een veilig gevoel door haar open en compassie volle hart, waardoor ik mij helemaal open kon stellen, Ontzettend dankbaar voor alle ondersteuning tijdens de coaching daarop volgend om me inzichten en tools te geven tijdens mijn processen.
Marleen
Lees verder
Barbara is zo'n fijne coach en ik kan op vele vlakken bij haar terecht. Ze weet heel goed waar ze het over heeft, ze bezit veel kennis en expertise, en heeft ook veel ervaring omdat ze het zelf zoveel toepast en dat is te merken. Barbara is heel intuïtief in wat ze doet, dus soms heb je geen concrete vraag maar voelt zij al aan wat je nodig hebt. Bovendien is ze een topper in communicatie en ik geniet altijd weer van haar luchtige, geïnteresseerde en enthousiaste persoonlijkheid. Thanks Barbara 🙏🏻
Ursula
Lees verder
Barbara is een lieve en fijne coach die weet wat ze doet. De sessies zijn in een veilige omgeving waardoor het mogelijk is diep te kunnen gaan. Met Sociaal Panorama heb ik meer rust gekregen en het heeft geholpen om beter te herstellen.
Vorige
Volgende
Scroll naar boven