A man walking is never in balance, but always correcting for imbalance.

RELIEF RESET METHODE

De Relief Reset Methode is een zeer toegankelijke methode, gemakkelijk aan te leren en eenvoudig toe te passen. Bovendien kan het moeiteloos worden gecombineerd met andere technieken en/of therapievormen. Deze therapievorm richt zich specifiek op het identificeren en oplossen van psychische, fysieke en psychosomathische klachten.

Uitgangspunt bij de Relief Reset Methode is dat onze klachten voortkomen uit gebeurtenissen in ons leven, die nog onverwerkt zijn en die wij op onbewust niveau met ons meedragen. Dit kan zich uiten in diverse soorten klachten, die voor ons op dat moment vaak onbegrijpelijk zijn.

Tijdens het toepassen van de Relief Reset Methode gaan we samen met jouw onbewuste op zoek naar dieperliggende overtuigingen, angsten en gedragspatronen die het probleem kunnen veroorzaken en versterken. Zodra deze zijn veranderd, worden de klachten opgelost of aanzienlijk verminderd. 

Hoe werkt de Relief Reset Methode
In ons dagelijks leven zijn we ons slechts bewust van 5% van onze handelingen, terwijl maar liefst 95% plaatsvindt in het onbewuste. Ap Dijksterhuis benadrukt in zijn boek ‘Het slimme onbewuste’ de cruciale rol die het onbewuste speelt en hoe het vaak effectiever is dan bewust denken. Het onbewuste is in staat grote hoeveelheden informatie snel te verwerken, waardoor doordachte beslissingen mogelijk zijn. Talloze studies tonen aan dat het onbewuste een aanzienlijke invloed heeft op ons gedrag, zelfs als we ons er niet van bewust zijn.

Ons onbewuste fungeert als een enorme bibliotheek vol informatie: een opslagplaats voor kennis, ervaringen en herinneringen die we gedurende ons leven hebben verzameld. Hoewel deze informatie niet altijd direct toegankelijk is voor ons bewuste denken, put ons onbewuste eruit om ons te helpen bij het nemen van beslissingen, het oplossen van problemen en het sturen van ons gedrag.

Met behulp van de Relief Reset Methode is het mogelijk om toegang te krijgen tot deze bibliotheek van informatie en te onderzoeken wat de oorzaak is van een specifiek probleem of gedrag. Naast het identificeren hiervan, biedt de Relief Reset Methode een eenvoudige oplossing om het onbewuste de opdracht te geven dit te veranderen en/of op te lossen. Het interessante van de Relief Reset Methode is dat het vrijwel inhoudsloos is. Dit betekent dat je niet per se je volledige verhaal opnieuw hoeft te vertellen, waardoor het een snelle benadering is waarin je in korte tijd aanzienlijke veranderingen kunt bewerkstelligen.

Resultaat met de Relief Reset Methode
Na slechts één sessie zul je al verschillen opmerken, afhankelijk van je hulpvraag. Ik leer je de Relief Reset Methode toe te passen, zodat je zelf actief aan de slag kunt gaan. Hierdoor kun je nog sneller de gewenste veranderingen te laten plaatsvinden, die jij graag wil ervaren. Als je op zoek bent naar een eenvoudige en effectieve manier om problemen aan te pakken en je zelfredzaamheid te vergroten, dan is Relief Reset Methode de manier. In drie sessies maak je kennis met Relief Reset Methode en laten we het onbewuste diepgewortelde overtuigingen, gewoontes, gedrag en andere zaken veranderen die je dagelijkse leven beïnvloeden. Hierdoor ben je meer in balans en ervaar je Relief, die opluchting en verademing die ik iedereen gun. 

Deze methode is in principe op alles wat je kunt bedenken toe te passen zoals onder andere angsten, allergieën, verslavingen, pijn, stress, laag zelfbeeld, relatieproblemen, trauma, overgangsproblemen, maar ook bij persoonlijke groei en ontwikkeling. Relief Reset Methode brengt evenwicht en opluchting in je leven. Ervaar de kracht van de Relief Reset Methode en ontdek hoe je de verandering kunt omarmen. Gun jezelf deze kans op persoonlijke groei en ontdek de veranderkracht van de Relief Reset Methode.

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER MIJ

Jeanet Douma
Lees verder
Via via kwam ik terecht bij Relief Coaching van Barbara en ik heb er nog geen moment spijt van. Wat ben ik in een korte tijd gegroeid en opgeknapt door haar begeleiding. Echt een aanrader om daar heen te gaan 💋🍀💜
Laura Feller
Lees verder
Barbara is een hele fijne therapeut. Je voelt je meteen op je gemak. Ze benadert het probleem op een hele efficiënte manier en met humor waardoor de sessie lekker luchtig blijft. Mijn achillespees blessure was na 1 sessie verdwenen. Ik ben super blij met Barbara!!
Martine
Lees verder
Grote verbazing en verwondering hoe snel deze methode werkt! Meteen in en na de eerste sessie al duidelijk positief resultaat en dat werd met de andere twee sessies steeds beter. Wij kunnen het iedereen aanbevelen, vooral ook omdat je het óók zelf kan leren en daarmee ook zélf allerlei klachten en problemen kunt oplossen.
Martijn Wiegman
Lees verder
Mooie ervaring, knie klachten (peesontsteking) aangepakt, door de behandeling lichaam en geest betere met elkaar laten communiceren om zo het lichaam zelf problemen te laten oplossen. Hoe simpel/mooi kan het zijn. Bedankt!
Els van Holst
Lees verder
Sessie gehad met Barbara nadat ik jaren een gluten intolerantie gehad. 1,5 uur duurde de sessie en nu kan ik weer croissantjes eten 😊. Heel erg blij mee. De rust en de professionaliteit zijn enorm voelbaar in de sessie.
Vorige
Volgende
Scroll naar boven