Eendaagse workshop ‘Helen doe je zelf’

Datum in de eerste helft van 2023 volgt binnenkort!

In deze eendaagse workshop ‘Helen doe je zelf’ leer je hoe je eenvoudig jouw zelfherstellend vermogen kunt activeren door in contact te zijn met je onbewuste.

Zelf helen
Jouw lichaam heeft een zelfherstellend vermogen en is ontzettend wijs. Dit zelfherstellende vermogen kun je activeren en stimuleren. Zo kun je onder andere zelf zorgen dat je het genezingsproces versnelt, je beter in balans komt en geen last meer hebt van ongemak of pijn. Ook kun je negatieve emoties of stressgevoelens veranderen.

Inhoud van de workshop
In het eerste deel van de dag krijg je inzicht in de kracht van het helende lichaam, de werking van het onbewuste en de samenwerking tussen het lichaam en het onbewuste. Daarna leer je hoe je op een simpele en eenvoudige manier contact krijgt met je onbewuste om zelf te helen.

Na de lunch oefenen we met het in balans brengen van het lichaam en het helen van jouw eigen ongemakken of klachten. Je krijgt praktische handvatten mee hoe je in het dagelijkse leven deze manier van zelfheling kunt toepassen. De workshop is een interactieve dag met veel ruimte om praktisch te oefenen.

Wat levert deze dag je op?

  • Inzicht in de kracht van het helende lichaam.
  • Moeiteloos communiceren met je onbewuste.
  • Simpel en eenvoudig je zelfherstellend vermogen activeren.

Praktische informatie
Locatie: Centrum de Zin, Stationslaan 32 in Harderwijk
Datum: eerste helft van 2023 (exacte datum volgt binnenkort)
Tijd: 10.00 tot 16.00 uur
Kosten: € 150,-  (koffie, thee en lunch inbegrepen)

Aanmelden
Aanmelden kan nu al voor de workshop in 2023. Na aanmelding ontvang je binnen 3 werkdagen een bevestiging met een betaalverzoek per e-mail. Meer informatie? Neem contact op met Barbara via barbara@reliefct.nl of tel. 06-26647005.

    Bij de locatie is beperkte parkeergelegenheid, daarom horen we graag of je met de auto komt en een parkeerplek nodig hebt of met ander vervoer komt en geen parkeerplek nodig hebt.